Skip to content

Gecertificeerd in het meten van trillingen
BRL 5023

BRL 5023

Het meten van trillingen

Fides Expertise maakte deel uit van de technische commissie die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van de KOMO certificering van het proces het meten van trillingen. Deze KOMO® Beoordelingsrichtlijn heeft betrekking op “Het proces van het meten van trillingen” in het kader van het voorkomen van schade aan gebouwen en hinder van personen in gebouwen overeenkomstig de SBR Meet- en beoordelingsrichtlijnen: Trillingen, delen A en B.

De trillingsmetingen overeenkomstig deze BRL kunnen worden gebruikt om aan te tonen dat wordt voldaan aan artikel 8.5 lid 1 van Bouwbesluit 2012.

Gecertificeerd voor het meten van trillingen

Op 11 december 2012 maakte Fides expertise deel uit van een groep van 5 bedrijven die als eerste in Nederland gecertificeerd zijn volgens KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 5023 “Het meten van trillingen”.

Meerwaarde van trillingsmetingen onder certificaat

De meerwaarde van het certificaat voor de opdrachtgever van trillingsmetingen is dat de opdrachtgever meer zekerheid heeft over de betrouwbaarheid van de uitgevoerde trillingsmetingen en de bruikbaarheid van de meetresultaten.

Over ons

Onze laatste projecten

Waar kunnen we mee van dienst zijn?