Fides Expertise

Vooropnames

Het doel van een vooropname is het vastleggen van gebreken, zoals scheurvorming in de omgevingsbebouwing van bouwprojecten. De transparante rapportage van Fides Expertise zal in geval van schadeclaims veel discussie en negatieve publiciteit voorkomen. Gebreken die de experts voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden hebben vastgelegd, kunnen nu eenmaal niet veroorzaakt zijn door de later uitgevoerde bouw- of sloopwerkzaamheden. De digitale rapportage is middels uw eigen inlogcode beschikbaar op onze website.

Gecertificeerde vooropnames

Rapportage vooropname Samen met een branchegenoot zijn wij initiatiefnemer voor de certificering van de bureaus die zich bezighouden met het uitvoeren van bouwkundige vooropnames. De certificering valt onder beoordelingsrichtlijn BRL 5024 “Het uitvoeren van Bouwkundige opnamen” die begin 2013 actief zal worden.

Hoe gaan wij te werk?

Video Vooropname Voor een vooropname komen onze experts langs met camera en PDA. Elk detail wordt duidelijk omschreven en direct digitaal vastgelegd. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk hiernaast de video die RTV Utrecht van ons maakte.